Odprta koda je del nas

Sodelovanje krepi IT

Napredek temelji na izmenjavi znanja in medsebojnem izpopolnjevanju idej. Trdno smo prepričani v odprto sodelovanje, zato smo odprtokodnim projektom prispevali več tisoč vrstic kode. Odprtokodne tehnologije povezujemo s strokovnim znanjem, pri čemer k odprtokodnim projektom prispevamo že od leta 2009. Dejavni smo v skupnosti Ansible in ponosni partnerji podjetja Red Hat, vodilnega ponudnika odprtokodnih rešitev za podjetja. Znanje si izmenjujemo tudi na vodilnih odprtokodnih dogodkih na svetovni ravni (OpenStack Summit 2016, AnsibleFest 2019, 2020, 2021).

XLAB je odprtokodnim projektom prispeval več tisoč vrstic kode.

“XLAB je zanesljiv partner podjetja Red Hat ter aktivno prispeva v odprtokodnih skupnostih ManageIQ in Ansible. Njegovo delo, ki obsega integracije za ManageIQ s področja programskega upravljanja omrežja, upravljanja infrastrukture, ki temelji na standardu Redfish, in oblačnih platform, je prispevalo k nadaljnji krepitvi odličnih zmogljivosti produkta Red Hat CloudForms za upravljanje hibridne infrastructure.”


Thomas Anderson, višji direktor, Red Hat

Oglejte si naše prispevke na platformi GitHub in spoznajte ljudi, ki stojijo za njimi. Polepšajte nam dan s poročilom o napaki ali zahtevkom za uveljavitev sprememb.

Pišite nam

Pomagajte nam skleniti krog povratnih informacij, da bomo skupaj čim hitreje zagotovili sveže posodobitve.
Prosimo, izpolnite polja, označena z *.
Oprostite, prišlo je do napake. Prosimo, poskusite znova ali prijavo pošljite na [email protected]

Hvala za poslano sporočilo.

Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.