Naše rešitve

Z modernizacijo do poslovnega pospeška

Izkoristite vse, kar vam ponuja vaša IT infrastruktura. Optimizirajte procese in jih nadgradite z umetno inteligenco za neomejeno inoviranje. Spodbudite učinkovitost in podžgite poslovno rast.

XLAB Solutions header image
XLAB Solutions header image

Dolgoročna podpora zanesljivega partnerja

Vaše podjetje je edinstveno.
Takšna mora biti tudi vaša pot modernizacije.

Vi poznate svoje podjetje. Mi imamo strokovno znanje in izkušnje. Skupaj oblikujemo optimalno strategijo modernizacije, ki je usklajena z vašimi poslovnimi cilji. Stavimo na dolgoročna in poglobljena partnerstva, zato se lahko zanesete, da vas bomo vodili in vam stali ob strani na vsakem koraku.

“Okolje, v katerem vzpostavljamo infrastrukturo za internet stvari, je tehnično zelo zahtevno, zato iščemo iznajdljive partnerje s poglobljenim razumevanjem strojne in programske opreme ter njune interakcije. XLABov razvoj je ključen za delovanje celotnega sistema. Pri XLABu mi je resnično všeč, da je v njihovi ekipi združenega tako veliko znanja.


Roger Kilian-Kehr, glavni skrbnik podatkov v podjetju Messer Cutting Systems in generalni direktor podjetja MesserSoft

“Podjetje XLAB je bilo ključnega pomena pri razvoju in zagotavljanju certificirane zbirke Ansible, od svetovanja in oblikovanja do implementacije, vzdrževanja in podpore. Zahvaljujoč XLABu je Sensu zdaj certificiran partner za avtomatizacijo z Ansible. Če iščete profesionalno in strokovno usposobljeno ekipo, ki vam bo pomagala zagotoviti visokokakovostno Ansible zbirko, ne iščite več.”


Caleb Hailey, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Sensu

“XLAB je temeljni partner družbe Metify Inc. Njihov proces življenjskega cikla razvoja programske opreme uporablja agilne metode in uporablja izbranega ponudnika CI/CD. XLAB prinaša dolgoletne izkušnje na področju IT avtomatizacije in upravljanja, s katerimi zagotavlja implementacije s pritiskom na gumb v okviru kataloga storitev platforme Mojo.”


Michael Wagner, izvršni direktor podjetja Metify

“XLAB Steampunk helped us bring a high quality, certified Ansible Collection to market quickly and without disrupting our existing development roadmap. The result was so good that we are already working with XLAB on additional automation use cases to expand the functionality of the collection.”


Dave Demlow, Podpredsednik produktne strategije, Scale Computing

Tukaj, da pomagamo

Zaupajte svoje izzive našim strokovnjakom.
Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pomagamo začeti z modernizacijo.

Stopimo v stik